Interessant:

Prijzen nieuwe Samsung mediaspelers bekend

nieuws 27 september 2007 om 09:15

Samsung heeft vandaag de komst van de YP-P2, YP-S5 en YP-T10 naar Nederland bevestigd. Deze opvallend Media Players zijn high-tech handhelds voor entertainment in perfecte weergave. En in ‘no-time’ aan te sluiten op andere audiovisuele apparaten.

Samsung YP-P2
Met zijn 3 inch breedbeeld display is de P2 de ultieme digitale media player. Hij ondersteunt alle denkbare mediaformaten zoals video, muziek, foto, FM-radio en data. Met de touchscreen gebruikersinterface is alles eenvoudig te bedienen. Op het breedbeelddisplay worden filmpjes in DVD-kwaliteit in 30 frames per seconde weergegeven.

Samsung YP-T10
De Samsung T10 is een stijlvol multimedia-apparaat dat 7,9 mm dun is en 43 gram weegt. Het is een videospeler, muziekspeler, FM-radio, fotoalbum, voicerecorder, datalezer en gameplayer in één. Op het 2 inch breedbeelddisplay zijn filmpjes in QVGA resoluties te bewonderen. Sammy, het animatiehondje van Samsung, leidt iedere gebruiker door de interface en de vele persoonlijke instellingen. Zo blijft iedereen genieten van de Samsung T10. Maak een draadloze verbinding naar uw headphone door gebruik van Bluetooth 2.0 technologie.

Samsung YP-S5
De Samsung S5 is de opvolger van de succesvolle K5. De S5 is slechts 14,8 mm dun, maar beschikt wel over krachtige 1,5 Watt stereo speakers, zodat al je vrienden kunnen meegenieten. Met deze Digital Music Player is favoriete muziek overzichtelijk gerangschikt en beschik je over een tekstviewer, MPEG4-bestanden, fotobestanden, Flash-games, FM-radio en een wekker. De S5 speelt non-stop 25 uur muziek af bij het gebruik van oordopjes. Over de speaker speelt de S5 4 uur non-stop.

De Samsung YP-P2, YP-T10 en YP-S5 zijn vanaf half oktober 2007. De YP-T10 is verkrijgbaar vanaf 129 euro. De YP-P2 en de YP-S5 gaan (afhankelijk van de versie) minimaal 179 euro kosten.