Interessant:

Nieuwe draagbare fotoprinters Canon

nieuws 27 september 2007 om 07:58

Canon heeft gisteren twee nieuwe compacte fotoprinters geďntroduceerd, de SELPHY ES2 en de SELPHY ES1. Uitgevoerd in een stijlvol, ruimtebesparend verticaal design bieden beide modellen extra gebruiksvriendelijkheid voor probleemloos printen.

"Digitale camera’s zijn populairder dan ooit, maar veel gebruikers moeten nog investeren in een speciale fotoprinter," zegt Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging Europe. "Met de SELPHY ES2 en ES20 zijn we in staat twee gemakkelijke kwaliteitsproducten te bieden die digitale fotografen in staat stellen hun fotoprints de komende jaren met anderen te delen en te bewaren."

Om moeiteloos fotoprints te kunnen maken, gebruiken de SELPHY ES2 en ES20 Canons Easy Photo Packs – speciale cassettes met zowel inkt als printmateriaal en waarmee 50 prints kunnen worden gemaakt. Gebruikers hebben de keuze uit drie verschillende printformaten en bij sommige uitvoeringen zijn zowel kleuren als een speciale Zwart & Wit versie verkrijgbaar:

Door diverse extra functies zijn beide modellen nog gemakkelijker in gebruik. De SELPHY ES2 overtreft de voorganger met een groot 3,0” kantelbaar kleuren LCD-scherm en de SELPHY ES20 is voorzien van een vast 2,5” kleuren LCD-scherm. De bedieningstoetsen zijn vereenvoudigd en de SELPHY ES2 heeft tevens Canons intuďtieve Easy-Scroll Wheel voor het snel bekijken van foto’s en het selecteren van functies. Beide printers zijn uitgevoerd met een draaghendel om ze gemakkelijker overal te gebruiken en voor optimale printvrijheid is voor de SELPHY ES2 een optionele accuset verkrijgbaar.

De consumentenadviesprijs voor de SELPHY ES2 is € 209,-. De consumentenadviesprijs voor de SELPHY ES20 is € 179,-