Interessant:

Nieuwe digitale fotoframes Samsung

nieuws 19 september 2007 om 10:55

Samsung Electronics introduceert 8 inch Photo Frames die méér zijn dan een digitaal fotolijstje. Het zijn minimonitoren voor het bekijken van foto’s, websites, video’s en het beluisteren van mp3’s in de hoogste kwaliteit. Volledige netwerken zijn via USB of WiFi-verbinding aan te sluiten op de design Photo Frames SPF-83V en SPF-83H.

Samsung SPF-83H

Deel je mooiste foto’s moeiteloos op andere PC’s via een netwerk of via WiFi in Windows Vista. De Samsung SPF-83V is voorzien van een draadloze netwerkfunctie waarmee elke foto gemakkelijk van een camera is over te zetten naar een pc of Photo Frame.

Met Windows Live Space publiceer je jouw digitale kunstwerkjes op internet via een draadloze upload naar elke willekeurige website. Op die manier kun je heel snel hoge resolutie-foto’s naar het eind van de wereld sturen.

Met Access Point zijn foto’s draadloos via WiFi te uploaden. Je Photo Frame wordt een beeldbank die ge-uploade foto’s automatisch toevoegt en toont. Via een RSS feed van Windows Live Space krijg je vanzelf een melding welke nieuwe foto’s zijn toegevoegd.

Blijvende herinneringen in de meest levendige kleuren speel je als diashow af in de Mini Movie Player. Via een simpele USB-verbinding naar de pc kun je met de Samsung Photo Frames ook websites en messengers bekijken.

Met een hoge resolutie van 800 x 600 en een helderheid van 200 cd/m2 zijn foto’s, video’s en mp3’s goed ingelijst. De 8 inch Photo Frames hebben een ingebouwde speaker en een speakeruitgang.

De Samsung Digital Photo Frames zijn voorzien van digitale oplossingen via USB, een multi-geheugenkaart en een automatische server voor een continue weergave van persoonlijke fotografische herinneringen. De Samsung SPF-83H heeft een intern Flash geheugen van 128 Mb, de SPF-83V heeft een intern geheugen van 64 Mb.

Deze luxe Photo Frames beschikken over een elastische, draaibare standaard. Vanuit elke kijkhoek heb je goed zicht op de verbluffende beeldkwaliteit.

De Samsung Digital Photo Frames SPF-83H en SPF-83V zijn verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 269,- en € 189,-. De SPF-83H is per direct verkrijgbaar, de SPF-83V is vanaf begin oktober verkrijgbaar.