Interessant:

Orange breidt mobiel internetaanbod uit

nieuws 27 augustus 2007 om 10:12

Orange introduceert een nieuw mobiel internetabonnement, Orange World Extra. Bij het abonnement is 100 MB dataverkeer en onbeperkt tv-kijken inbegrepen. Het abonnement kan als extra dienst voor 15 euro per maand afgesloten worden.

Als abonnee kun je met Orange World Extra eenvoudig en veelvuldig gebruik maken van producten en diensten die een hoge datasnelheid vergen zoals e-mailen met Hotmail en Gmail en videoclips bekijken op YouTube. Browsen op de Orange World-portal is gratis en wordt niet in mindering gebracht op de bundel. Mocht toch de 100 Mb opraken, dan zijn de kosten van het mobiele dataverkeer bij Orange verlaagd naar € 2,- per Mb.

Orange World Extra-abonnees in het bezit van een UMTS-abonnement maken gratis gebruik van Orange World tv en ontvangen het programma-aanbod van alle grote omroepen waaronder de publieke omroepen, RTL4 en SBS6. Net als Orange World Classic (25Mb), is Orange World Extra een voordeelbundel waaruit alles betaald wordt en eenvoudig aan of uitgezet kan worden via internet.