Interessant:

Sony Ericsson introduceert 3,2 megapixel K770i

nieuws 14 augustus 2007 om 10:36

Sony Ericsson heeft dinsdag een nieuwe Cyber-shot telefoon geintroduceerd, de Sony Ericsson K770i. De K770i versterkt het Zweeds-Japanse 3,2 megapixel camerasegment.

De Sony Ericsson K770i is een Cyber-shot telefoon met een 3,2 megapixel camera. Foto's die je met de K770i maakt zijn goed genoeg om scherp op een A4 af te drukken. Om de camera op te starten is het openschuiven van de lensdop voldoende. Het grote 1,9" display springt daardoor direct in viewfinder mode. Daarnaast Verandert de belichting van het keypad, waardoor de iconen voor de bediening van de camera oplichten. De foto's kan je vervolgens op je pc inladen, verzenden via MMS of direct op je blog plaatsen via de handige blogfunctie.

Sony Ericsson K770i

De Sony Ericsson K770i biedt echter meer dan camerafuncties alleen. Een mp3-speler hoort tot de basisuitrusting van de K770i. Ook een FM tuner met RDS is standaard. Het 16 MB grote geheugen is met Memory Stick Micro kaarten uit te breiden zodat je nog meer muziek kan luisteren en nog meer foto's kan opslaan. De Sony Ericsson K770i is verder nog voorzien van stereo bluetooth, UMTS en een browser met RSS-lezer.