Interessant:

Samsung met exclusieve Die Hard 4.0 content

nieuws 29 juni 2007 om 16:48

Om de wereldwijde première van de actiethriller Die Hard 4.0 kracht bij te zetten, kunnen mobiele bellers bij Samsung exclusieve Die Hard 4.0-content voor hun Samsung mobiel downloaden. Variërend van de filmtrailer, actiefoto’s tot de Die Hard 4.0 game.

Fans van detective John McClane’s nieuwste missie worden met de trailerdownload en foto’s uit Die Hard 4.0 op hun wenken bediend. Door mee te spelen met een speciale Die Hard 4.0-quiz maak je kans op vele prijzen. Win bijvoorbeeld een privé-voorstelling voor 20 vrienden van een 20th Century Fox-film naar keuze, een Samsung F500, meerdere Die Hard-fanpakketten of een reis voor twee naar Londen. Deze actie loopt tot en met 25 juli.

Met een speciale website voorziet Samsung alle Die Hard-fans van interessante achtergrondgegevens over de film. Naast alle actiemomenten kunnen fans informatie over de film en personages ophalen. Sinds de films ‘Eragon’ en ‘Sunshine’ werken Samsung en 20th Century Fox samen aan volledige integratie op het gebied van multimedia. Met de acties voor Die Hard 4.0 koppelt Samsung innovatieve videocontent aan haar nieuwste Ultra Video.

Samsung Mobile


Gerelateerde producten