Interessant:

Mobistar met speciaal familie abonnement

nieuws 31 augustus 2002 om 13:34

Mobistar heeft een abonnement speciaal voor gezinnen ontwikkeld, Mobistar Family. Bij deze contractvorm maakt het hele gezin gebruik van 1 abonnement. Elk gezinslid heeft uiteraard wel een eigen nummer.

Mobistar stelt vanaf 28 augustus een nieuwe formule voor, speciaal voor gezinnen. Het gaat om Mobistar Family, waarvan het principe berust op het delen van de maandelijkse gesprekstijd onder alle gezinsleden.

Het principe van Mobistar Family is gebaseerd op het betalen van slechts één enkel maandabonnement per gezin (al dan niet met kinderen), waarbij de vooraf bepaalde gesprekstijd over de gezinsleden wordt verdeeld en er gedurende één uur per maand gratis naar elkaar kan worden gebeld.

Voor een maandelijks bedrag van euro 35 beschikt een gezin van twee personen over twee uur gesprekstijd plus één uur gratis; een gezin van drie personen krijgt drie uur gesprekstijd plus één uur gratis voor de som van euro 43 per maand.

Alle leden van een gezin die een Mobistar Family-overeenkomst afsluiten, houden hun eigen gsm-nummer en hun Voice Mail. De niet-gebruikte gesprekstijd wordt overgedragen naar de volgende maand. Eenvoud is troef: net zoals in de andere contracten van Mobistar, die gebaseerd zijn op een maandelijks forfait, is het tarief gelijk, ongeacht het netwerk of het uur van de dag dat men belt.

Indien een gezinslid zijn Tempo-kaart wenst te behouden, kan dat uiteraard. Het gezinshoofd kan die kaart elke maand automatisch opladen via een bankdomiciliëring. Voor de ouders is een Tempo-kaart in het kader van een Mobistar Family-overeenkomst dus de ideale manier om de kinderen te leren hun budget voor mobiele telefonie te beheren. Het gratis uur kan ook worden gebruikt om te bellen naar Tempo-kaarten die vermeld staan in het Mobistar Family-contract.

Mobistar