Interessant:

Introductie TomTom Go 520 en TomTom Go 720

nieuws 5 juni 2007 om 15:09

TomTom, ’s werelds grootste aanbieder van draagbare navigatieoplossingen, onthult vandaag de nieuwe TomTom GO reeks – de TomTom GO 720 en TomTom GO 520. Baanbrekende nieuwe technologieën bieden gebruikers de mogelijkheid kaarten dagelijks te verbeteren en heeft een aantal nieuwe toepassingen, waaronder spraakherkenning. Dit alles gecombineerd in een compact en stijlvol ontwerp, wat bestuurders de ultieme bestuurderservaring biedt.

"De nieuwe TomTom GO reeks is de nieuwe maatstaf in slimme autonavigatie," zegt Harold Goddijn, Chief Executive Officer bij TomTom. "Met deze introductie stellen wij unieke nieuwe toepassingen en technologieën beschikbaar voor onze gebruikers. Wij bieden hiermee de best presterende en meest complete satellietnavigatieoplossing die vandaag de dag op de markt beschikbaar is. Onze unieke Map Share-technologie maakt gebruik van de kracht van onze grote gebruikersdatabase, ten voordele van al onze gebruikers."

De nieuwe TomTom GO reeks heeft een nieuw stijlvol, slank ontwerp met een superieure afwerking. Het systeem past perfect in elke auto en broekzak. Het grote 4.3 inch aanraakscherm heeft TomTom’s bekende, gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersmenu met 3D afbeeldingen, inclusief reliëf van gebouwen, zodat bestuurders een nog beter overzicht hebben van hun omgeving.

Samen met de nieuwe TomTom GO reeks wordt TomTom’s nieuwe, unieke kaartverbeteringstechnologie geïntroduceerd; TomTom Map Share. Deze technologie stelt bestuurders in staat gemakkelijk en direct kaarten te verbeteren. Tevens geeft het gebruikers de mogelijkheid dagelijks, automatisch en eenvoudig via TomTom HOME – TomTom’s gratis softwaretoepassing - aangebrachte verbeteringen met elkaar te delen en van veranderingen van anderen te profiteren.

Een andere nieuwe toepassing is spraakherkenning. Gebruikers hebben hierdoor een extra manier om het bestemmingsadres te kiezen. Gebruikers kunnen ervoor kiezen de spraakherkenning aan te zetten met behulp van een button om vervolgens de stad en straatnaam van de bestemming hardop uit te spreken.

De nieuwe TomTom GO productlijn volgt de veelgeprezen GOx10 serie van afgelopen jaar op met twee modellen: de TomTom GO 720 en de TomTom GO 520. De nieuwe TomTom GO reeks zal vanaf het derde kwartaal van 2007 beschikbaar zijn in Europa.