Interessant:

Creative ZEN Stone muzikale budgetkeus

nieuws 3 mei 2007 om 14:07

Hardware-fabrikant Creative heeft in Amerika haar nieuwste mp3-speler geintroduceerd, een superkleine lichtgewicht 1 GB speler met de naam ZEN Stone. Hoogstwaarschijnlijk komt de ZEN Stone ook vrij snel naar Nederland.

Creative ZEN Stone serie

De verkoop van de ZEN Stone start op 14 mei in de Verenigde Staten met een geadviseerde adviesprijs van slechts 39,99 dollar (rond de 30 euro). De ZEN Stone heeft een rond geaccentueerd design en voelt, zoals de naam al doet vermoeden, aan als een steentje. De Stone is verkrijgbaar in zes kleuren (wit, rood, blauw, roze, zwart en groen) en kan met gemak 250 songs herbergen.

Creative verwacht veel van de ZEN Stone. "Met een prijs van slechts $39,99 boort de Stone een compleet nieuwe markt aan voor mp3-spelers. Dit is een ongelofelijke prijs voor een speler van een A-merk." aldus Creative CEO Sim Wong Hoo.

Gisteren presenteerde Creative nog tegenvallende kwartaalcijfers. Het bedrijf gaf daarbij aan snel met nieuwe spelers te komen. De ZEN Stone is nu dus de eerste uitbreiding van het Creative portfolio.

Liefhebbers van gadgets met steen-look kunnen naast de ZEN Stone hun hart ophalen aan de wat oudere Motorola PEBL.

PR Newswire