Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
Camera0,3 megapixel
Foto Motorola PEBL 1 Foto Motorola PEBL 2 Foto Motorola PEBL 3 Foto Motorola PEBL 4

Inleiding

Zoals de naamgeving al doet vermoeden heeft de motorola PEBL veel weg van een geslepen steentje. Het design staat centraal bij de PEBL en dat heeft geleid tot een bijzonder fraaie telefoon. Zoals bij de meeste design telefoons zijn de technische specificaties wat minder.

Apparaat & afmetingen

De Motorola PEBL is een design telefoon met een gewicht van 110 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 8,70 x 4,90 x 2,00 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 400 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 250 uur. De Motorola PEBL is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart.

Bel- & datafuncties

De Motorola PEBL ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de PEBL kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Motorola PEBL kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Motorola PEBL heeft 5 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern Geen geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De PEBL heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Motorola PEBL kan je zowel audio (MP3) als video (MPEG4 en H.263) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De PEBL is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Motorola PEBL heeft een ingebouwde camera met een 0.30 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Motorola PEBL is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.144 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŰn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Prijzen en beoordelingen Motorola PEBL

Van de Motorola PEBL staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola PEBL beschikbaar.

Specificaties Motorola PEBL

Algemeen
ProductMotorola PEBL
Aankondiging2006
Verkoopstart2006
Design
Kleuren

Gewicht110 gram
Afmetingen87,0 x 49,0 x 20,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag5 MB
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie176 x 220px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB