Interessant:

Nieuw merk mobiele telefoons

nieuws 11 december 2006 om 16:18

Het Nederlandse Ambiance Technology brengt een nieuw merk telefoons op de Nederlandse markt, AT Mobile. AT Mobile richt zich op de prijsbewuste consument, die door de dalende toestelsubsidies wordt geconfronteerd met stijgende toestelprijzen.

De AT Mobile toestellen worden in opdracht van Ambiance Technology geproduceerd in Azië. AT Mobile is vanaf januari 2007 verkrijgbaar via diverse retail en internetwinkels. De distributie zal in Nederland onder andere worden verzorgd door Dangaard Mobicall.

Directeur van Ambiance Technology, Eric Schouten, zegt zeer blij te zijn de producten van AT Mobile tijdens het jaarlijkse telecomcongres Telecom Time te kunnen presenteren. “We laten al direct een brede line up zien, waarmee we alle marktsegmenten kunnen bedienen. De producten van AT Mobile kenmerken zich niet alleen door een veel betere prijs / functionaliteit verhouding, maar ook door hoogwaardige kwaliteit van de producten. Om dit te onderstrepen, bieden wij als enige een 100% zekerheidsgarantie. Dit betekent dat de gebruiker van een AT Mobile toestel binnen 48 uur over een nieuwe AT kan beschikken als blijkt dat het toestel functionele gebreken vertoond. Deze omruilservice wordt rechtstreeks door Ambiance Technology afgehandeld met de eindgebruiker.”