Interessant:

Telfort bestaat 10 jaar en geeft gratis sms'jes weg

nieuws 10 oktober 2006 om 18:22

Telfort klanten mochten vandaag de hele dag gratis sms’en. Vandaag viert Telfort zelf haar 10e verjaardag en met deze actie trakteerde het bedrijf de klanten. Sms is één van de succesproducten van het jarige Telfort. Daarom kiest het bedrijf ervoor om juist met dit medium de klanten te trakteren.

Roald Hulst, Commercieel Directeur van Telfort: Samen met onze klanten vieren we graag ons 10-jarige bestaan. Ons motto is dat we onze klanten diensten aanbieden waar ze echt iets aan hebben. Dat wilden we ook in deze actie doorvoeren. Daarom hebben we niet gekozen voor een gimmick, maar juist voor een recht-in-‘t-hart actie: een hele dag lang gratis sms’en. We zijn de eerste operator in Nederland die dat doet.

De gratis sms-dag ging gelijk vannacht om middernacht in. Het aanbod gold voor alle aansluitingen van Telfort, zowel prepay als abonnementen, voor sms'en naar alle niet-commerciële mobiele nummers in Nederland.

Telfort wil zo veel mogelijk mensen laten meegenieten van het 10-jarige bestaan van het bedrijf. Daarom organiseert Telfort diverse acties en activiteiten. Het eerste ludieke evenement was het Telfort Nederlands Kampioenschap SMS. In september organiseerde Telfort het Spinning Event voor weeshuizen in Kenia, dat € 89.364 opleverde voor het goede doel. De Bonte Bodes, persoonlijke sms-koeriers, bezorgden een week later bijzondere, vrolijke en ontroerende sms’jes door heel Nederland. De nieuwste acties zijn: een spel met als hoofdprijs een jaar lang rijden in een Mini Cooper S Cabrio, een schaatsclinic met Team Telfort voor een hele basisschoolgroep én, zoals vermeld in dit bericht, een dag lang gratis sms’en voor Telfort klanten.