Interessant:

Packard Bell presenteert nieuwe navigator

nieuws 5 oktober 2006 om 14:12

Packard Bell, leverancier van consumentenelektronica, introduceert de opvolger van de Compasseo 600: de Compasseo 620. Nieuw is een geheugenkaart van 2 GB waarop alle kaarten van West-Europa zijn voorgeïnstalleerd. De kaarten worden daarnaast op een aparte dvd meegeleverd. Net als bij het voorgaand model, zijn op dit navigatiesysteem ook mp3's af te spelen en foto's te bekijken.

De Compasseo 620 weegt slechts 166 gram en is door het compacte formaat eenvoudig mee te nemen. De Compasseo kan zowel in de auto als daarbuiten worden gebruikt. Het model beschikt over een 3,5-inch kleurendisplay met touch screen. De Destinator-navigatiesoftware en NAVTEQ-kaarten zorgen voor een heldere navigatie. De Compasseo 620 kan het beeld zowel in 2D als in 3D weergeven. Vaak gebruikte adressen zijn eenvoudig op te slaan in de map Favorieten of terug te zoeken in het geheugen. Daarnaast kunnen gebruikers een Point of Interest-lijst bijhouden.

De Compasseo 620 wordt standaard geleverd met een eenvoudig te installeren carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo 620 is vanaf vandaag verkrijgbaar in het retailkanaal van Packard Bell vanaf 399 euro, inclusief BTW.