Interessant:

Paris Hilton video exclusief op Vodafone mobieltjes

nieuws 18 augustus 2006 om 15:54

Vodafone klanten kunnen als eerste in Nederland de nieuwste videoclip van 's werelds meest bekende, beruchte en immer chique erfgename Paris Hilton zien op hun mobiele telefoon. Vanaf aanstaande maandag is de videoclip te bekijken op de mobiele telefoon van Vodafone, drie dagen voordat de videoclip op televisie wordt uitgezonden.

De Amerikaanse vedette heeft twee dagen op het strand van Malibu, Californië doorgebracht. Daar werden twee videoclips geschoten voor Stars Are Blind, de eerste single van haar debuut album Paris op Warner Bros. Records. De tweede videoclip is nu in samenwerking met Warner Music exclusief te zien op Vodafone Live TV & Video. De eerste videoclip van Paris Hilton was te zien op muziekzender MTV.

Steeds vaker wordt de mobiele telefoon door artiesten ingezet om een groot publiek te bereiken. Zo lanceerde zanger Robbie Williams al enkele singles exclusief voor de mobiele telefoon. Veel nationale en internationale artiesten werken samen met Vodafone om exclusieve content bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.