Interessant:

Nieuwe flatfee data abonnementen T-Mobile

nieuws 4 juli 2006 om 11:35

T-Mobile introduceert een aantal nieuwe flatfee abonnementen voor mobiel internet. Net als bij ADSL is de prijs afhankelijk van de snelheid van het abonnement. De nieuwe abonnementen zijn beschikbaar voor iedereen met en zonder T-Mobile abonnement.

De nieuwe flatfee Internetabonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus zijn beschikbaar voor iedereen met of zonder een T-Mobile telefonie abonnement. Gebruikers die willen e-mailen, internetten en browsen, kunnen het beste kiezen voor Internet Totaal (49,50 Euro per maand incl. BTW voor snelheden tot 384kb/128kb).

Intensieve gebruikers die onderweg nog meer snelheid wensen, toegang willen hebben tot het bedrijfsnetwerk, grote bestanden willen downloaden of streaming video's willen bekijken, kiezen voor Internet Totaal Plus (69,50 Euro per maand incl. BTW voor snelheden tot 1.8 Mb/384kb).

Wie voor 1 oktober 2006 een tweejarig abonnement Internet Totaal Plus afsluit, betaalt gedurende de gehele minimale looptijd van het contract slechts 59,50 Euro incl. BTW.

Internet Totaal en Internet Totaal Plus zijn voornamelijk geschikt voor gebruik met een laptop. Consumenten en zakelijke gebruikers die met een smartphone overal willen kunnen internetten, e-mailen en MSN-en, kunnen blijvend kiezen voor Pocket Internet Totaal (9,50 Euro per maand incl. BTW), waarmee zij met een snelheid van 64/16kb onbeperkt kunnen internetten.

Voor klanten die alleen onbeperkt gebruik willen maken van breedband Internet via T-Mobile HotSpot locaties, kunnen ook kiezen voor een Wi-Fi Totaal abonnement.