Interessant:

Samsung E870 ladyphone voor zakelijk en privé gebruik

nieuws 22 mei 2006 om 17:15

Samsung presenteerde vandaag zijn nieuwe E870, een stijvolle telefoon die geschikt is voor de modebewuste mobiele beller. De E870 is geschikt voor mobiele communicatie, fotografie, games, muziek en het bekijken van documenten. Bij aanschaf van de E870 krijg je bovendien een exclusief telefoonsieraad van Otazu cadeau.

De E870 heeft een futuristische look. De zijkanten van het compacte toestel lopen onafgebroken door tot de afgeronde hoeken en de gladde, gepolijste metalen behuizing lijkt op een combinatie van satijn en titanium.

De E870 beschikt over een extern OLED-kleurendisplay en een intern 5 cm LCD-display, waarop ruim 262.000 kleuren helder worden weergegeven. Met intern geheugen van 80 MB is er genoeg ruimte om foto's, filmpjes, games en bestanden te bewaren. Met losse geheugenkaartjes is het geheugen eenvoudig uit te breiden.

Samsung E870

Met dit toestel, dat is voorzien van usb en Voice Recognition, heb je toegang tot onder andere MS Office- en pdf-bestanden. Via de tv-output-functie bekijk je de bestanden direct op de televisie. Verder is het dankzij de Offline-instelling mogelijk bestanden onderweg in een vliegtuig in te zien; de E870 is in deze stand geblokkeerd voor in- en uitgaande gesprekken, zodat de telefoon geen bedreiging vormt voor het radioverkeer in de cockpit.

Foto's maak je eenvoudig met de 1,3 megapixelcamera met 4x digitale zoom en flash. De E870 kan de meest gangbare muziekformaten afspelen. Met Bluetooth geniet de gebruiker via een draadloze stereoheadset van de muziek. Het toestel is ook geschikt voor videoopnamen.

De Samsung E870 is in Nederland verkrijgbaar in de kleuren White Silver en Valentine Pink. De verkoopadviesprijs van de mobiele telefoon bedraagt € 399.