Interessant:

Fujitsu Siemens brengt nieuwe GPS handhelds uit

nieuws 26 oktober 2005 om 17:06

PDA's worden tegenwoordig veel gebruikt als navigatiesysteem, helaas is men dan gedwongen een losse GPS module aan te schaffen. De nieuwste PDA's van Fujitsu Siemens hebben een interne GPS module. De LOOX N500 en N520 kunnen echter veel meer.

Fujitsu Siemens brengt binnenkort twee nieuwe PDA's op de markt de Pocket LOOX N500 en de Pocket LOOX N520. Beide modellen zijn nagenoeg gelijk. Alleen heeft de N520 een ingebouwde WiFi adapter, iets wat de N500 ontbeert.

De Pocket LOOX PDA ziet er zeer stijlvol en robuust uit. Onder het grote 3,5 inch kleurenscherm treft men zes menuknoppen, die fraai verlicht worden.

In het hart van de Pocket LOOX modellen klopt een Intel XScale processor en afhankelijk van het model heeft men 128 megabyte aan geheugen beschikbaar. Dit geheugen is eenvoudig uit te breiden met losse geheugenkaarten. Windows Mobile 5.0 Premium houdt het geheel draaiende.

Naast GPS en WiFi kunnen de LOOX PDA's ook omgaan met infrarood en Bluetooth. Fujitsu Siemens levert navigatiesoftware van NAVIGON bij de Pocket LOOX PDA's.

ÜberGizmo