Interessant:

Roemeense dievegge verstopt gsm op intiem plekje

nieuws 13 september 2005 om 21:42

GSM dieven gaan steeds verder in hun daden, eerder in april verstopte een Roemeense dievegge haar buit op haar meest intieme plekje, nu is bekend geworden dat er wederom een Roemeense dievegge een zeer aparte plek voor haar buit gevonden had.

De 24-jarige vrouwelijke dief uit de Roemeense stad Iasi, ontvreemde een mobiele telefoon van een van haar buspassagiers. De buspassagiers hadden de politie gewaarschuwd en de agenten hielden de dievegge direct aan. Er was echter een probleem, de agenten konden met geen mogelijkheid achterhalen waar de vrouw de buit verstopt had.

Na enige tijd kwamen de agenten achter het nummer van de gestolen telefoon, toen dit nummer gedraaid werd, klonk er gerinkel. Dit telefoongerinkel was echter heel zacht en niet direct te traceren.

Toen de vrouw werd onderworpen aan een uitgebreide fouilleer sessie, ontdekten de agenten de gestolen telefoon tussen de billen van de dievegge. Uiteindelijk moest een arts het toestel uit de vrouw verwijderen.

Volgens een woordvoerder van de Roemeense politie is het de eerste keer dat iemand gestolen goederen op een dergelijke plek verstopt.

The Register