Interessant:

KPN en Sendo introduceren S360 als Swing 800

nieuws 19 december 2004 om 11:59

Met de Swing 800 brengt Sendo een stijlvolle lichtgewicht telefoon op de markt. Het toestel is gebaseerd op de Sendo S360. De adviesprijs zal slechts 69 euro bedragen. De Swing 900 is vanaf medio november verkrijgbaar.

De uitgebreide downloadmogelijkheden, 2MB aan vrij geheugen en de MMS-technologie XSend plaatsen de Swing 800 aan de top van zijn segment.

De Swing 800 weegt 83 gram, is 19 mm dun en biedt zestientoons polyfone beltonen en een 65k-kleurenbeeldscherm. Daarnaast heeft dit toestel een gebruikersvriendelijke, naar eigen voorkeur aan te passen interface.

Ook aan ontspanning is gedacht. Zo biedt de Swing 800 standaard enkele games en een vierwegsnavigatie voor een 'run-and-shoot' gameplay. Stijlgevoelige consumenten vinden met dit toestel precies wat ze zoeken. De op maat te maken interface biedt ruimte voor het downloaden van ringtones, kleurenafbeeldingen en screensavers. Deze zijn te koppelen aan het telefoonboek, openingsscherm of menu's.

"De Swing 800 laat zien dat Sendo het beste in functionaliteit, prestaties en design combineert in één toestel. Deze eenvoudig te gebruiken, zeer handzame telefoon biedt uitstekende spraak- en messaging-mogelijkheden. Daarmee komt de Swing 800 tegemoet aan de behoeften van de meest veeleisende consument", zegt Stacy Smith, Senior Product Manager bij Sendo.

Ondanks zijn geringe omvang heeft de Swing 800 een groot uithoudingsvermogen. De spreektijd ligt tussen de drie en zeven uur en de stand-bytijd tussen 200 en 425 uur.

Sendo