Interessant:

Liever geen sex dan geen mobiele telefoon

nieuws 27 juli 2004 om 23:33

Meer dan 2 procent van de Nederlanders vindt een mobieltje belangrijker dan sex. 250.000 Nederlanders leven liever een jaar zonder partner dan een jaar zonder mobiele telefoon. Dat blijkt uit een onderzoek van Call4Care.

Call4Care onderzocht de houding ten opzichte van mobiele telefonie van een grote groep Nederlanders. Vooral vrouwen vonden een mobiel belangrijker dan sex.

Call4Care is een nieuwe mobiele telefonie aanbieder. Speciaal aan Call4Care is dat een deel van de omzet direct naar het goede doel gaat. Hoe meer klanten bellen, hoe hoger het bedrag dat Call4Care overmaakt aan Nederlandse doelen.

Call4Care maakt vijftien procent van de gemaakte belkosten, exclusief BTW, over aan goede doelen als Amnesty International, Nederlandse Hartstichting, het Rode Kruis of Natuurmonumenten.

Net als ID&T Mobile, AH Mobiel en Tele2, maakt Call4Care gebruik van het mobiele netwerk van Telfort. Telfort streeft ernaar om eenderde van zijn capaciteit aan derden te verkopen.

In het eerste jaar wil Call4Care tussen de 25.000 en 30.000 klanten werven. Dit komt neer op één à twee procent van het totale aantal mobiele bellers dat jaarlijks van netwerk wisselt.

AD