Interessant:

K500i camerafoon is een entertainer voor funseekers

nieuws 27 juli 2004 om 22:41

De Sony Ericsson K500i, is je allerbeste maatje als je een rasechte ‘funseeker’ bent. Met dit frisse Dual Front mobieltje kun je heel eenvoudig digitale foto’s en videobeelden maken en verzenden, beelden bekijken en gamen.

“De K500i is een geweldige telefoon voor ‘funseekers’. Met dit mobieltje heb je slechts enkele ‘kliks’ nodig om te jezelf en je vrienden te entertainen. Of het nu om fotograferen, telefoneren, games downloaden of het personaliseren van ringtones en design gaat; eenvoud is gegarandeerd”, aldus Erik Rikken, Head of Marketing Benelux van Sony Ericsson. De K500i ziet er aan de ene kant uit als een telefoon en aan de andere kant als een camera.

Het vinden of zelf maken van de juiste ringtone is een fluitje van een cent met de K500i. Het downloaden van de ringtones is supergemakkelijk dankzij PlayNow, klik op het PlayNow icoon om online te gaan, luister naar de musictones (in MP3 formaat) die wekelijks worden ververst en bevestig om de door jouw geselecteerde ringtone te kopen. De nieuwe ringtone wordt op jouw telefoon gezet en de kosten komen automatisch op jouw telefoonrekening. Muzikale genieën zullen gek zijn op de 4-track MusicDJ applicatie waarmee je je eigen ringtones kunt creëren, compleet met drum loops, bass lines, keyboards en andere geluidseffecten.

SonyEricsson K500i
SonyEricsson K500i

Dankzij het intuďtieve ontwerp en de slimme software is het makkelijk om optimale resultaten te behalen uit de perfecte Imaging kwaliteiten van de Sony Ericsson’s K500i. Het Dual Front Design geeft je direct toegang tot de 4x digitale zoom camera, waarmee je de spontaniteit van je pics en videclips tot topkwaliteit kan brengen

Met de K500i houdt de fun niet op bij Imaging, want het design, de grafische mogelijkheden en de helderheid zijn zo groot dat je dit mobieltje -in combinatie met de Gameboard EGB-10 gaming accessoire- gebruikt als een volwaardige gaming console. De K500i is geladen met de Mascot Capsule® Engine Micro3D Editie, heeft een MultiAction joystick en een groot kleurendisplay. De 2D en 3D games Darts, Fighters en Super Real Tennis zijn in het toestel opgenomen.

De look en de ringtones van de K500i pas je aan als je daar zin in hebt. Geef je creativiteit de ruimte, want er zijn geen grenzen aan het aantal wallpapers, themes en ringtones dat je kunt downloaden of maken. Je kunt de K500i dus altijd eenvoudig personaliseren en aanpassen aan jouw stemming, een uitstapje, je kleding of de tijd van de dag! De K500i heeft een enorm geheugen -maar liefst 12MB-, waarmee je een berg games (170 2D of 45 3D), films, muziekclips en ringtones kunt downloaden en opslaan vanuit de steeds groter wordende hoeveelheid download sites.

De Sony Ericsson K500i is een triple-band 900/1800/1900 MHz telefoon die beschikbaar is in alle GSM-markten. De K500i is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van 289,- euro.

portablegear.nl