Interessant:

Samsung pakt uit met lancering camcorder phone

nieuws 3 mei 2004 om 23:55

Net nu we zijn gewend aan de camerafoons komt Samsung met volwaardige 'camcorder phone', de VM-A680 kan hoogwaardige videobeelden opnemen en bovendien ook foto's maken. Voorlopig komt de VM-A680 alleen in de Verenigde Staten uit.

Samsung omschrijft zijn nieuwste model als een "combinatie van een camcorder en een telefoon", de als schelpmodel uitgevoerde VM-A680 kan tot vijftien seconden aan video opnemen. Er zijn al meerdere telefoons die videobeelden kunnen opnemen, maar de VM-A680 is de het eerste toestel dat daadwerkelijk kwalitatief goede video’s aankan.

De ingebouwde camcorder kan inzoomen, kleuren corrigeren en is bovendien uitgerust met een hulplicht, om ook video's en foto's te kunnen maken in donkere omstandigheden. De opgenomen videoclips kunnen tevens als screensaver worden ingesteld.

Voor de rest beschikt de VM-A680 over alle standaard eigenschappen van een moderne mobiele telefoon. Apart is de speciale vliegtuigmodus, waarin de telefoon aan kan staan in het vliegtuig. De belfunctie is dan namelijk uitgeschakeld, terwijl alle andere functies nog steeds werken.

infoSync World