Interessant:

Mannen en vrouwen vinden elkaar via Bluetooth

nieuws 20 april 2004 om 21:49

Steeds meer mobiele bellers gebruiken de Bluetooth functie van hun mobiele telefoon om gratis en anoniem berichtjes te sturen. Maar in Engeland gaat de Bluetooth rage een stapje verder en maakt men seksafspraken via de Bluetooth berichtjes.

Via Bluetooth kunnen geheel gratis digitale adreskaartjes worden uitgewisseld. Via een Bluetooth verbinding kunnen de digitale visitekaartjes naar elke Bluetooth telefoon in de omgeving gestuurd worden. Door eenvoudigweg een leuke tekst in te voeren in een digitaal visitekaartje, kunnen gratis berichtjes verstuurd worden. Deze manier van gratis berichtjes uitwisselen via Bluetooth wordt ook wel Bluejacking genoemd.

De Engelsen gaan echter een stapje verder met Bluejacking, daar doet men namelijk massaal aan Toothing. Hierbij worden seksueel getinte berichtjes in het wilde weg verstuurd. Als iemand dan vervolgens reageert maakt men vervolgens nader kennis, met de bedoeling om seks te hebben op openbare plekken, zoals in de bus en op openbare toiletten.

nu.nl