Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Nieuwe 10-inch Acer tablets

nieuws 25 mei 2017 om 14:27

Acer heeft vandaag twee nieuwe tablets aangekondigd. De nieuwe Iconia Tab 10 biedt een premium multimediabeleving. De Iconia One 10 heeft twee micro-USB-poorten en is meer gericht op productiviteit.

De nieuwe tablets worden aangedreven door quad-core MediaTek-processoren. Samen met Android 7.0 Nougat zorgt dit voor een snelle gebruikservaring en tot 8 uur batterijduur. Het IPS-scherm met brede kijkhoek en de luidsprekers bieden een fantastische audiovisuele beleving. Tegelijkertijd maakt 802.11ac razendsnelle draadloze netwerkverbindingen mogelijk.

Iconia Tab 10

Bij de ontwikkeling van de Iconia Tab 10 (A3-A50) stond mediagebruik centraal. Daarom beschikt het apparaat over een scherm met Quantum Dot-technologie, die een groter kleurbereik met meer helderheid, diepere verzadiging en verbeterde nauwkeurigheid biedt en zo dramatisch levendigere beelden produceert. Met vier luidsprekers en een gepatenteerde subwoofer voor extra kracht is de nieuwe Iconia Tab 10 speciaal gemaakt voor mediagebruik in huis en onderweg. De gepatenteerde subwoofer van Acer maakt het geluid krachtiger, maar is toch nog geen 9 mm hoog. De vier luidsprekers maken de audiobeleving rijker en indrukwekkender. Ook beschikt de Iconia Tab 10 over Acer MediaMaster. Dat stelt gebruikers in staat om voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten films of muziek.

Acer Iconia Tab 10 (A3-A50)
Acer Iconia Tab 10 (A3-A50)

Iconia One 10

De Iconia One 10 (B3-A40/B3-A40FHD) zorgt met zijn dubbele micro-USB-poort en OTG-ondersteuning voor meer productiviteit, doordat je externe apparaten op de tablet kan aansluiten, zoals een opslagapparaat, toetsenbord of muis. Voor tekstinvoer kan een Bluetooth-toetsenbord worden aangesloten. Android 7.0 ondersteunt bovendien meerdere vensters en snel schakelen tussen apps, wat het apparaat nog veelzijdiger maakt.

Acer Iconia One 10 (B3-A40)
Acer Iconia One 10 (B3-A40)

Slimme tools om gemakkelijker te werken

De nieuwe Iconia Tab 10- en Iconia One 10-tablets zijn voorzien van speciale Acer-tools om de dagelijkse taken eenvoudiger maken:

  • EZ WakeUp: om met eenvoudige gebaren de tablet uit de slaapstand te halen en een vooraf gekozen app te openen.
  • EZ Snap: om met een eenvoudige knijpbeweging met drie vingers een screenshot te maken. De afbeeldingen kunnen vervolgens gemakkelijk worden bewerkt en gedeeld.
  • EZ Mode: om de systeeminterface aan te passen en zo de toegang tot bepaalde apps en gegevens te beperken wanneer de tablet wordt gebruikt door gezinsleden, vrienden of kinderen.
  • Memory Cleaner: beheert het geheugen, de opslag en de apps van het apparaat om de systeemfunctionaliteit te optimaliseren.

Prijs en beschikbaarheid

De Iconia One 10-tablet (B3-A40/B3-A40FHD) is vanaf juni verkrijgbaar in de Benelux voor een adviesprijs vanaf 169 euro. De Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux voor een prijs vanaf 299 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten