Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 7.0
Opslag MB
Scherm10,0" (147 ppi)
CameraOnbekend
Foto Acer Iconia One 10 B3-A40 1 Foto Acer Iconia One 10 B3-A40 2

Inleiding

De Iconia One 10 (B3-A40) is een 10-inch instaptablet, die de Iconia One 10 (B3-A30) opvolgt. De Iconia One 10 zorgt met zijn dubbele micro-USB-poort en OTG-ondersteuning voor meer productiviteit, doordat je externe apparaten op de tablet kan aansluiten, zoals een opslagapparaat, toetsenbord of muis. Voor tekstinvoer kan een Bluetooth-toetsenbord worden aangesloten. Android 7.0 ondersteunt bovendien meerdere vensters en snel schakelen tussen apps, wat het apparaat nog veelzijdiger maakt.

Acer-tools

De Iconia Tab 10 (A3-A50) is voorzien van speciale Acer-tools om de dagelijkse taken eenvoudiger te maken:

  • EZ WakeUp: om met eenvoudige gebaren de tablet uit de slaapstand te halen en een vooraf gekozen app te openen.
  • EZ Snap: om met een eenvoudige knijpbeweging met drie vingers een screenshot te maken. De afbeeldingen kunnen vervolgens gemakkelijk worden bewerkt en gedeeld.
  • EZ Mode: om de systeeminterface aan te passen en zo de toegang tot bepaalde apps en gegevens te beperken wanneer de tablet wordt gebruikt door gezinsleden, vrienden of kinderen.
  • Memory Cleaner: beheert het geheugen, de opslag en de apps van het apparaat om de systeemfunctionaliteit te optimaliseren.

Besturingssysteem Acer Iconia One 10 B3-A40

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android N (of Android 7.0 Nougat) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies.áIn Android Nougat (Android 7.0) kan je makkelijker meerdere apps tegelijkertijd draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Nougat. Gebruikers krijgen een direct reply mogelijkheid, om zonder het notificatiescherm te verlaten een antwoord te typen en te versturen.áIn Android Nougat is ook het update-proces geoptimaliseerd. Android Nougat downloadt en installeert beveiligingsupdates in de achtergrond. Je hoeft daardoor niet meer je telefoon op te starten en het lange updateproces uit te zitten.áOok met Virtual Reality heeft Google rekening gehouden. Android Nougat is beter geschikt voor Virtual Reality dankzij de nieuwe VR Mode. Met Android Instant Apps kan je verder een app gebruiken zonder hem eerst te installeren.

Prijzen en beoordelingen Acer Iconia One 10 B3-A40

De goedkoopste Acer Iconia One 10 B3-A40 kost op dit moment (los) € 179,00. Kijk in het Acer Iconia One 10 B3-A40 prijzenoverzicht voor alle actuele Acer Iconia One 10 B3-A40 aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Acer Iconia One 10 B3-A40 beschikbaar.

Specificaties Acer Iconia One 10 B3-A40

Algemeen
ProductAcer Iconia One 10 B3-A40
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 7.0
CPU/Geheugen
ProcessorMediatek MT8167
KloksnelheidOnbekend
RAM2 GB
Opslag16 GB + microSD
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,0" (147 ppi)
Resolutie720 x 1.280px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraOnbekend
Flits
SelfiecameraOnbekend
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet
VerbindingmicroUSB