Interessant:

TomTom Touch Cardio voor 99 euro

nieuws 7 februari 2017 om 14:12

TomTom komt met een tweede fitness-armband, de TomTom Touch Cardio. De Touch Cardio is een goedkopere variant van de in september geďntroduceerde TomTom Touch. Voor 99 euro krijg je een armband met hartslagmonitor, stappenteller, calorieteller en slaap- en activiteitentracker.

Dankzij de hartslagmonitor kan de TomTom Touch Cardio het aantal verbrande calorieën en werkelijke intensiteit van een activiteit accuraat meten en inzicht bieden in hoe fit je bent. De duurdere TomTom Cardio (+ Lichaamssamenstelling) biedt als extra lichaamssamenstellinganalyse om het lichaamsvetpercentage en de aanwezige spiermassa te meten.

TomTom Touch Cardio
TomTom Touch Cardio

“We weten dat veel mensen hun workout niet zien als een op zichzelf staande activiteit, maar meer als integraal onderdeel van hun dagelijks leven”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en Managing Director bij TomTom Consumer. “Men blijft fit door te wandelen, trappen te lopen en boodschappen te doen. We breiden daarom onze TomTom Touch-serie uit met een toegankelijke fitnesstracker, die mensen helpt om inzicht te krijgen in hoe fit ze zijn en die stap te zetten naar een actievere levensstijl.”

Je haalt het beste uit je TomTom Sports fitnesstracker met de nieuwe TomTom Sports-app, die inzicht biedt door statistieken zoals stappen, hartslag en calorieën te combineren met trends en vergelijkingen in je activiteiten. De TomTom Touch Cardio is verkrijgbaar vanaf maart 2017 voor een adviesprijs van 99 euro.

portablegear.nl


Gerelateerde producten