Interessant:

AfterShokz koptelefoons ideaal voor wintersport

nieuws 11 januari 2017 om 13:59

Als je op zoek bent naar een goede en veilige oplossing om muziek te luisteren tijdens het skiŽn of snowboarden, dan biedt de speakerloze AfterShokz een oplossing. AfterShokz koptelefoons maken gebruik van botgeleiding en houden je oren vrij.

Tijdens het wintersporten, maar bijvoorbeeld ook in het verkeer, kan het dragen van een normale koptelefoon ervoor zorgen dat je niet meer hoort wat er om je heen gebeurt. Maar nu is er een manier om van muziek te genieten zonder de omgeving buiten te sluiten: de nieuwe koptelefoons van Aftershokz spelen muziek af zonder dat er speakers aan te pas komen. Er wordt gebruik gemaakt van botgeleiding-technologie om geluid door te geven.

AfterShokz Trekz Titanium
AfterShokz Trekz Titanium

De koptelefoon zit dan ook niet in je oor, maar rust op je jukbeen, op de plek waar het gehoorbeen zit. Deze aanpak is revolutionair, want de oren van de luisteraar blijven altijd onbedekt. Zo kan er altijd op een veilige en comfortabele manier naar muziek worden geluisterd.

Ook handig voor tijdens wintersport: de band van de koptelefoon zit bij Aftershokz niet over je hoofd, maar om je nek. Het zit het dragen van een helm dus niet in de weg. Bovendien is elke Aftershokz voorzien van een coating die tegen vocht beschermt, dus transpireren of een flinke lading sneeuw in de kraag is geen probleem. Veel modellen zijn daarnaast uitgerust met bluetooth, zodat er geen kabels nodig zijn. Met de bedieningsknoppen op de koptelefoon kan er bovendien eenvoudig tussen verschillende nummers worden gewisseld.

Werking Aftershokz
Werking Aftershokz

Aftershokz heeft drie verschillende koptelefoons: Trekz Titanium, Trekz Titanium Mini en Sportz Titanium. Alle modellen zijn voorzien van PremiumPitch+. Hierdoor heeft muziek een groot dynamisch bereik met een diepe basweergave en telefoongesprekken klinken kraakhelder.

De titanium frame, open ear-koptelefoons van Aftershokz zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar vanaf Ä149,95 (Trekz) en Ä69,95 (Sportz).

portablegear.nl