Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord

IFA 2019 van 6 sep - 11 sep, Bekijk alle nieuwe producten ...

Interessant:

HTC U Ultra en U Play getoond

nieuws 12 januari 2017 om 10:46

HTC heeft vandaag in New York een tweetal nieuwe toestellen ge´ntroduceerd, de HTC U Ultra en de HTC U Play. Beide toestellen hebben een gebogen scherm, een persoonlijke assistent en geavanceerde audiomogelijkheden.

De HTC U Ultra is een high-end 5,7-inch smartphone met een Dual Display, dat zorgt dat je alle informatie die je nodig hebt altijd bovenin je scherm hebt staan, zoals je favoriete contacten, apps, herinneringen, notificaties en meer. Het toestel draait op 4 GB RAM en 64 of 128 GB opslaggeheugen. De HTC U Play is een mid-range telefoon, met 3 GB RAM en 32 of 64 GB opslaggeheugen. Beide toestellen hebben een gebogen scherm dat naadloos overgaat in de body van het toestel.

HTC U Ultra
HTC U Ultra

Nieuw is HTC Sense Companion. HTC omschrijft Sense Companion als een persoonlijke vriend die constant van je leert. Hij adviseert je om je warm te kleden en eerder naar je werk te vertrekken wanneer het sneeuwt. Of hij laat je weten dat je moet opladen, zodat je genoeg power hebt tot je weer thuis bent. Hij schotelt je zelfs het perfecte restaurant voor als je een weekendje weg bent. Hij weet wie je bent en is zo gemaakt dat hij je steeds beter leert kennen.

HTC Usonic analyseert de binnenzijde van je oren via een sonar-pulse en past zich helemaal aan jou aan. Minuscule microfoontjes luisteren naar de sonische reflectie in je oren, zowel links als rechts. Het optimaliseert je headset na analyse van de gereflecteerde tonen. Hierdoor hoor je nu de details die je eerder miste. Of je nu in een bibliotheek bent of op een feestje, je kunt je headset helemaal aanpassen aan het geluidsniveau om je heen.

HTC U Play
HTC U Play

Bijzonder is dat je de HTC U Ultra ook kan ontgrendelen met je stem. De U Ultra is namelijk voorzien van vier energiezuinige microfoons, die altijd aan staan. De U Ultra herkent hierdoor jouw stem zelfs in de slaapstand, waardoor je het toestel met je stem kan ontgrendelen. Verder kan je middels stembediening door je telefoon navigeren, telefoontjes opnemen en nog veel meer.

De HTC U Ultra en de U Play zijn vanaf 2 maart 2017 in Nederland beschikbaar in de kleuren zwart (Brilliant Black) en blauw (Indigo Blue). De consumentenadviesprijs van de toestellen volgt later.

portablegear.nl