Interessant:

Nieuw stijlvol horloge Misfit

nieuws 21 oktober 2016 om 11:20

Misfit komt met de Misfit Phase. De Phase is een hybride horloge met een klassieke vormgeving met wearable functionaliteiten. Een groot display ontbreekt, waardoor je het horloge tot zes maanden achtereen kan gebruiken zonder extra op te laden.

De Phase is de nieuwste toevoeging aan Misfit’s portfolio van stijlvolle wearables. Het horloge houdt stappen, afstand en slaapduur bij, waarbij het gebruik maakt van een 3-axis snelheidsmeter en de algoritmes en wetenschappelijke kennis van Misfit. Het scherm van het horloge is voorzien van een subtiele gebruikersinterface. Samenspel van wijzers, kleurenscherm en trillingen zorgt voor snel inzicht in verrichte activiteiten en meldingen van binnenkomende berichten en telefoongesprekken.

Misfit Phase
Misfit Phase

De Misfit Phase kan ook worden ingesteld als afstandsbediening voor het afspelen van muziek op een ander verbonden apparaat, het nemen van foto’s met een smartphone en het bedienen van smart home-apparaten. Het horloge past zich automatisch aan de tijdzone van de gebruiker aan. Net als andere Misfit-producten is het horloge modulair, gaat de batterij tot zes maanden mee en kan er tot 50 meter diep mee gedoken worden.

“We zijn verheugd over de lancering van Misfit Phase. Het horloge verpakt onze energiezuinige miniatuurtechnologie met Bluetooth-functionaliteit in een traditioneel horlogeontwerp”, zegt Preston Moxcey, General Manager bij Misfit. “Horloges zijn de modieuze voorgangers van wearables, en met Misfit Phase tonen we de evolutie van draagbare technologie en zetten we een stap richting de wereld van modeaccessoires.”

De Misfit Phase beschikt over een elegante roestvrijstalen body, met een aluminium afwerking. Alle horlogebandjes van twintig millimeter kunnen aan het horloge worden vastgemaakt. Het resultaat is een moderne en stijlvolle accessoire dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Het horloge is beschikbaar in 6 kleurstellingen vanaf € 179 en verkrijgbaar op misfit.com vanaf half november.

portablegear.nl