Interessant:

WISeID Kaspersky Lab Security-app: wachtwoord-organizer

nieuws 18 maart 2016 om 14:30

Kaspersky Lab en WISeKey, een in Zwitserland gevestigd cyberbeveiligingsbedrijf, hebben een speciale editie van de beveiligingsapp WISeID Kaspersky Lab Security uitgebracht. De app fungeert onder meer als beveiligende organizer voor je wachtwoorden.

De nieuwe editie van WISeID Kaspersky Lab Security vergrendelt persoonsgegevens zoals gebruikersnamen en wachtwoorden van accounts, creditcardnummers en pincodes in een beveiligde organizer van persoonlijke gegevens. Hierbij creŽert het toerekenbare identiteiten voor online activiteiten, terwijl de gegevens zelf beschermd blijven in een veilige cloudkluis.

De WISeID Kaspersky Lab Security-app omvat de Kaspersky Mobile Security SDK, een bewezen oplossing om mobiele telefoons te beschermen tegen beveiligingsrisico's. De integratie van de SDK in de app levert smartphones geavanceerde beveiligingsfuncties zoals web- & netwerkbescherming, apparaatbescherming en risicodetectie, en biedt je zo een effectieve verdedigingslaag.

WISeID Kaspersky Lab Security-app
WISeID Kaspersky Lab Security-app

WISeID bewaart wachtwoorden onder andere in een versleutelde kluis, genereert moeilijk te kraken wachtwoorden en synchroniseert gegevens veilig tussen computers en apparaten op meerdere platforms, met behulp van veilige cloudopslag. De kluis kan alleen worden ontgrendeld met het hoofdwachtwoord en/of gedefinieerde patroon van de gebruiker, terwijl extra bescherming wordt geboden via gezichtsherkenning-authenticatie. WISeID is online bereikbaar via een enkele klik.

WISeID Kaspersky Lab Security met ingebouwde Kaspersky Mobile Security SDK is nu beschikbaarvoor iPhone/iPad,†Android,†Mac OSX,†Windows en†Kindle.

portablegear.nl