Interessant:

LG G5 verschijnt medio april in Nederland voor 699 euro

nieuws 18 maart 2016 om 15:00

LG maakt bekend dat de nieuwe LG G5 vanaf 18 april in Nederland te bestellen is. LG's modulaire smartphone is met een speciale introductieaanbieding verkrijgbaar: snelle beslissers krijgen een gratis LG CAM Plus module ter waarde van 99 euro. Vanaf medio april ligt het toestel ook in de winkels voor 699 euro.

Door de uitneembare batterij kan de LG G5, die in februari is aangekondigd, modulair omgebouwd worden. De eerste module is de LG CAM Plus, die met de camerahandgreep en fysieke knoppen een echte camera van de smartphone maakt. Daarbij biedt de LG CAM Plus een interne batterij met een extra 1.200mAh. De LG CAM Plus is vanaf medio april verkrijgbaar voor 99 euro en zal gratis beschikbaar zijn voor consumenten die gebruik maken van de introductieaanbieding. 

De G5 (H850) heeft een 5,3-inch Quad HD IPS Quantum-scherm met een resolutie van 2.560 x 1.440 pixels en draait op Android 6.0 Marshmallow. Bijzonder is de dual-camera aan de achterzijde, waarvan één beschikt over een 135-graden groothoeklens. De 135-graden groothoeklens heeft een beeldhoek die 1,7 keer groter is dan bestaande smartphone camera’s en 15 graden wijder dan het menselijke gezichtsveld. Verder kan je rekenen op bekende LG-functionaliteiten, zoals Laser Auto Focus (zeer snel scherp stellen) en Knock Code (telefoon unlocken door een patroon op het scherm te tikken).

LG G5: medio april in Nederland voor 699 euro
LG G5: medio april in Nederland voor 699 euro

De LG G5 is vanaf medio april leverbaar in Nederland. De losse verkoopprijs van het toestel is 699 euro. Het toestel zal met verschillende aantrekkelijke abonnementsvormen verkrijgbaar zijn via T-mobile, KPN, Vodafone, Tele2, Media Markt, Phone House, Belsimpel, bol.com, Coolblue en Mobiel.com. 

Verder lezen...

LG G5 vs. LG G4: verschil (specs)

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws