Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Samsung Galaxy S7 is gewilder dan Galaxy S6

nieuws 15 maart 2016 om 13:21

Het aantal preorders voor de nieuwe Samsung Galaxy S7 is groter dan dat van de voorgaande Galaxy S6. Samsung verwacht dan ook dat de S7-modellen beter zullen verkopen dan de Galaxy S6-modellen.

Koh Dong-jin, de president van Samsungs mobiele divisie, heeft nog niets los gelaten over de huidige verkoopcijfers of over de verkoopdoelen van de nieuwe Galaxy S7-serie. Wel vertelde hij dat Samsung verwacht dat de S7-modellen Samsung zullen helpen marktaandeel in China terug te vinden. China is momenteel de aantrekkelijkste smartphone-groeimarkt ter wereld en Samsung heeft daar moeite de concurrentie bij te benen, dus het is belangrijk dat de S7 daar succesvol is.

Samsung heeft bij de ontwikkeling van de Galaxy S7-serie goed geluisterd naar de kritiek op de voorgaande Galaxy S6. Zo zijn de toestellen nu wel weer voorzien van een waterdichte behuizing en een microSD-kaartslot. Daarnaast kan je rekenen op een betere camera, een krachtigere processor, nieuwe softwaretoepassingen en hogere datasnelheden.

Samsung Galaxy S7 familie
Samsung Galaxy S7 familie

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn sinds 11 maart verkrijgbaar in Nederland. De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn los verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 699,- en € 799,- met 32 GB geheugen.

Verder lezen...

Samsung Galaxy S7 vs. Galaxy S6: verschil (specs)

Reuters


Gerelateerde producten