Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Leitz Complete Pro Presenter Stylus Pen: multifunctionele stylus

nieuws 15 maart 2016 om 15:11

Leitz introduceert de Complete Pro Presenter Stylus Pen, een draadloze pc controller, een laser aanwijzer, een stylus én een soepel schrijvende ballpoint in één. De multifunctionele styluspen is verkrijgbaar voor 54 euro.

De Leitz Complete Pro Presenter Stylus Pen vormt een multifunctionele ondersteuning tijdens presentaties. Zo kun je tijdens je presentatie door middel van een eenvoudige drieknoppenbesturing voor- en achteruit door je sheets navigeren met de draadloze pc controller. Tegelijkertijd kun je informatie op de sheets aanwijzen met de laserpointer.

Leitz Complete Pro Presenter Stylus Pen
Leitz Complete Pro Presenter Stylus Pen

Daarnaast bevat de pen een navulbare ballpoint én een vervangbare styluspunt waarmee je eenvoudig de touchscreen van je smartphone of tablet kunt bedienen. Je hebt geen software nodig en de controller is geschikt voor zowel pc als Mac. Het is letterlijk plug and play, want in de dop van de pen zit een usb-uitgang verborgen die je direct op je computer aansluit. De body van de pen vormt de controller en is te gebruiken tot een afstand van 15 meter, zodat je kunt rondlopen tijdens je presentatie.

De Pro Presenter 4-in-1 Stylus Pen maakt onderdeel uit van de Leitz Complete range en is te koop voor 54 euro.

portablegear.nl