Interessant:

Tablet met projector, sleeve met scherm! (advertorial)

nieuws 14 januari 2016 om 16:04

[ADV] Lenovo heeft in samenwerking met twee vooraanstaande designers voor de Yoga Tab 3 Pro (die is voorzien van een ingebouwde projector) een prototype beschermhoes ontwikkeld met opvouwbaar projectiescherm.

Om alles uit de ingebouwde projector van de Lenovo Yoga Tab Pro 3 te halen, heeft Lenovo de Cinema Sleeve ontwikkeld. De Cinema Sleeve is een speciale beschermhoes waarmee je deze projector-tablet overal kan gebruiken als digitale bioscoop. De Cinema Sleeve is namelijk niet alleen een beschermhoes, maar is ombouw- / omvouwbaar tot volledig projectiescherm. In onderstaande film, zie je precies hoe het werkt.

De draagband van de Cinema Sleeve is verzonken in het design en daarom vrijwel onzichtbaar. Aan beide zijden is de band met elastiek bevestigd aan de sleeve. Aan de achterkant van de sleeve is een extra pocket toegevoegd die afsluitbaar is met een rits. Uit dit vakje kunnen twee lussen worden gehaald waar de buizen doorheen moeten als het scherm opgehangen wordt. In deze pocket kunnen tevens de scheerlijn en de oplader van de Yoga Tab 3 Pro bewaard worden.

De Lenovo Yoga Tab 3 Pro is is een entertainment-tablet met een 10,1-inch IPS QHD (2.560 x 1.600 pixels) display, Android 5.1 Lollipop, een quad-core Intel Atom x5-processor en een 10.200 mAh batterij. Daarnaast is de tablet uitgerust met een ingebouwde 70" projector, vier krachtige JBL-speakers en een virtuele Dolby Atmos-geluidssensatie dankzij de ingebouwde speakers.

Registreer je voor de Yoga Cinema Sleeve