Interessant:

iPhone wordt actiecamera met Body Glove by Optrix

nieuws 26 november 2015 om 10:01

Fellows introduceert de Body Glove by Optrix-case, een accessoire waarmee je van je iPhone een waterproof, stootvaste actiecamera maakt voor het direct delen van foto's en video's.

De Optrix by Body Glove maakt van je iPhone een actiecamera voor het maken van foto's en video's in elke situatie, die je zonder verbinding met een ander apparaat kunt delen. De lichtgewicht en ultrasterke case is waterdicht (tot 10 meter) en beschermt je smartphone terwijl je met de verwisselbare lenzen de veelzijdigheid van de camera op de smartphone vergroot. De Optrix case overtreft militaire valtest specificaties (MIL-STD-810G) en is valbestendig tot ruim 6 meter. Het touchscreen is gewoon te gebruiken terwijl de iPhone in de Optrix case zit. Daarnaast zijn er zes waterproof lenzen, voor foto's met betere saturatie en mooiere kleuren, beschikbaar.

Body Glove by Optrix-case voor iPhone
Body Glove by Optrix-case voor iPhone

Voor Optrix by Body Glove kan je verder verschillende accessoires aanschaffen zoals een statief, een superzuignap en een selfie stick. Met de gratis Optrix app stel je de camera in en maak je foto's, die je direct kunt bewerken en uploaden naar social media.

De Optrix by Body Glove is beschikbaar in twee fotografie kits; de OPTRIX kit (€ 99,99) en de OPTRIX PRO kit (€ 139,99), beide beschikbaar voor iPhone 5/5S/6/6S.

Body Glove by Optrix