Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

TomTom Flitsers app gratis beschikbaar voor Android

nieuws 18 november 2015 om 09:54

TomTom heeft in in vijftien landen, waaronder Nederland, de TomTom Flitsers app voor Android uitgebracht. Deze gratis app biedt accurate waarschuwingen voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles.

"Met de gratis TomTom Flitsers app verwelkomen we nog meer autorijders in de TomTom community", zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en Managing Director van TomTom Consumer. "Al 4,6 miljoen bestuurders werken samen om flitsers real-time door te geven en te verifiëren. Nu kunnen alle Android-gebruikers helpen om autoritten nog ontspannender te maken. De overzichtelijke en simpele app, zonder 'valse alarmen', is erop gericht stress bij automobilisten weg te nemen."

TomTom Flitsers app voor Android (vanaf 2.2)
TomTom Flitsers app voor Android (vanaf 2.2)

De TomTom Flitsers app (ook wel TomTom Speed Cameras app genoemd) waarschuwt voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles. De locaties van de vaste flitsers zijn afkomstig uit TomToms accurate database en worden geverifieerd door moderators van TomTom. De mobiele flitsers worden gemeld door de community. De app draait ook in overlay-modus, die het mogelijk maakt om flitsers door te geven en waarschuwingen te ontvangen terwijl er andere apps actief zijn.

De TomTom Flitsers app is verkrijgbaar voor Android (vanaf 2.2) als gratis download in de Google Play store.

portablegear.nl