Interessant:

TomTom GO 51 en GO 61 geintroduceerd

nieuws 4 november 2015 om 10:41

TomTom heeft haar serie navigatiesystemen uitgebreid met de GO 51 en GO 61. De systemen beschikken over Lifetime Wereldkaarten, Lifetime Flitsers en Lifetime Traffic.

"Bij TomTom willen we dat autorijden geen hoofdpijndossier wordt", zegt Corinne Vigreux, medeoprichter and Managing Director van TomTom Consumer. "We willen iedere rit gemakkelijk maken. Daarom hebben we besloten om onze bekroonde lijn TomTom GO navigatiesystemen uit te breiden en Lifestime-services bij alle modellen aan te bieden. Zo hoeven gebruikers niet extra te betalen voor abonnementen of de laatste wegenkaarten. Ons doel is om mensen te helpen files te vermijden en sneller naar hun bestemming te brengen, waar ook ter wereld."

De TomTom GO 51 en TomTom GO 61 beschikken over respectievelijk een 5-inch en 6 inch-scherm. Lifetime Wereldkaarten biedt je de mogelijkheid elke wegenkaart ter wereld gratis te installeren. Lifetime Flitsers laat je zonder extra abonnement weten waar de vaste en mobiele flitsers staan. De Lifetime-services werken via een mobiele internetaansluiting.

TomTom GO 61
TomTom GO 61

De TomTom GO-serie bestaat nu uit zes modellen: de nieuwe GO 51 en 61, de GO 510 en 610, met volledig interactief scherm en inclusief click & go-mount en de TomTom GO 5100 en 6100, die ook beschikken over een ingebouwde SIM-kaart. Alle systemen zijn voorzien van 3D-kaarten. Om het dagelijkse woon-werkverkeer makkelijker te maken, beschikken alle TomTom GO-navigatiesystemen over een 'Rijd naar huis' en 'Rijd naar werk'-knop.

Tevens zijn al deze TomTom GO-modellen compatibel met MyDrive, waarmee je je smartphone, tablet of computer kan gebruiken om real-time verkeersinfo te bekijken, routes te plannen en je bestemming naar de TomTom GO te sturen voordat je in de auto stapt. Oudere modellen van de GO-serie zijn compatible met MyDrive via een software-update.

De TomTom GO 51 en TomTom GO 61 zijn per direct verkrijgbaar voor respectievelijk 179,95 euro en 199,95 euro.

portablegear.nl