Interessant:

TomTom introduceert MyDrive

nieuws 1 mei 2015 om 09:55

TomTom introduceert TomTom MyDrive, een website en app, die zijn ontworpen voor een naadloze aansluiting tussen de auto en de digitale wereld.

Voor het eerst kunnen autorijders hun smartphone, tablet of computer gebruiken om real-time verkeersinformatie te bekijken en routes te plannen en hun bestemming naar hun TomTom GO te sturen nog voordat ze in de auto stappen. TomTom MyDrive wordt ge´ntroduceerd met een serie innovatieve functies en zal doorontwikkeld blijven worden, omdat het platform openstaat voor softwareontwikkelaars en derden.

Dankzij TomTom MyDrive weten autorijders hoe laat ze moeten vertrekken om op tijd aan te komen, omdat ze real-time verkeersinformatie kunnen checken voordat ze op weg gaan. Gebruikers kunnen de actuele verkeerssituatie zien, een route plannen en zo de verwachte aankomsttijd zien, gebaseerd op het huidige verkeer. Het is nu verder makkelijker om je favoriete bestemmingen toe te voegen. Gebruikers kunnen een werk- en thuisadres toevoegen, favorieten opslaan, deze op elk apparaat terugzien en een persoonlijke Points-Of-Interest-lijst importeren.

TomTom MyDrive
TomTom MyDrive

Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer, zegt: "De innovatieve functies waarmee we TomTom MyDrive lanceren zijn ontworpen om het leven van de autorijder makkelijker te maken. We zijn erg verheugd met de service en de nieuwe functies. Maar dit is nog maar het begin. MyDrive heeft zo veel meer te bieden. En door het openstellen van het platform voor softwareontwikkelaars, openen we nieuwe en opwindende mogelijkheden voor de toekomst."

MyDrive is online beschikbaar op mydrive.tomtom.com en in de appstores van iOS en Android op mobiele apparaten. MyDrive is beschikbaar op de nieuwe TomTom GO 510, GO 610, GO 5100 en GO 6100. Op oudere modellen is MyDrive beschikbaar door middel van een softwareupdate.

mydrive.tomtom.com