Interessant:

Polaroid Cube+ aangekondigd

nieuws 26 juni 2015 om 10:27

Polaroid heeft de Polaroid Cube+ geintroduceerd, een actiecamera die net als de originele Cube zeer compact is en beschikt over een Full HD-videorecorder. Nieuw is echter de toevoeging van WiFi.

De originele Polaroid Cube verscheen in augustus 2014 en, afgezien van de toevoeging van WiFi-support, is op de Cube+ niet heel veel veranderd. Ook dit model meet 35 x 35 x 35 millimeter en is voorzien van een Full HD-videorecorder. Dankzij de WiFi-support en de Polaroid Cube+ app kan je de camera nu echter snel synchroniseren met je compatibele iOS- of Android-toestel. Met de app kan je vanaf je smartphone of tablet de Cube+ bedienen: je mobiele apparaat is als viewfinder te gebruiken. Tevens is het mogelijk om met de app video's en foto's te bewerken, bewaren, printen en delen direct van je smartphone of tablet.

Polaroid Cube+
Polaroid Cube+

De Polaroid Cube+ heeft net als het origineel een eenvoudig één-toets design en een stevige, rubberen behuizing met daarom een streep in de iconische Polaroid Regenboog-kleuren. Dankzij de ingebouwde magneet is de Cube+ eenvoudig aan een fiets of helm te bevestigen. Tegelijkertijd met de Cube+ maakte Polaroid bekend dat de originele Cube in twee nieuwe kleuren beschikbaar komt: naast blauw, zwart en rood nu ook in het roze en in-het-donker-oplichtend-groen. Voor de Cube-modellen zijn verschillende accessoires beschikbaar, zoals een waterbestendige beschermhoes en een opzetstuk voor fiets, helm of statief.

De Polaroid Cube+ verschijnt in eerste instantie in de Verenigde Staten voor een nog onbekende prijs.

Polaroid