Interessant:

Polaroid introduceert Cube actie-camera

nieuws 13 augustus 2014 om 09:43

Polaroid heeft in de Verenigde Staten de Polaroid Cube geintroduceerd, een compacte en waterbestendige actiecamera, met een 124 graden groothoeklens en een Full HD-videorecorder.

De Polaroid Cube heeft, zoals de naam al aangeeft, het formaat van een klein vierkantje. Het toestel meet slechts 35 x 35 x 35 millimeter en kan je dus eenvoudig overal mee naar toe nemen. De camera beschikt aan de onderzijde over een magneet, zodat je hem op veel oppervlaktes vast kan zetten. Aan de bovenzijde vind je de record-toets.

De Cube is water- en schokbestendig en biedt de mogelijkheid tot het maken van 6-megapixel foto's en 1080p Full HD-video's. De camera overleeft tot 2 meter onder water en de camerasensor beschikt over een 124 graden groothoeklens. Opnames worden opgeslagen op een microSD-geheugenkaart (tot 32GB) en de ingebouwde batterij biedt een gebruikstijd van 90 minuten.á

De Polaroid Cube komt in de Verenigde Staten op de markt voor 100 dollar (ongeveer 75 euro). Daarnaast biedt Polaroid een hele serie accessoires (waaronder houders voor op de helm, fiets en statief) aan.

Polaroid Cube
Polaroid Cube

Polaroid