Interessant:

LG Band Play verschijnt in Korea

nieuws 24 juni 2015 om 10:26

LG heeft in thuisland Zuid-Korea de LG Band Play gepresenteerd, een smartphone met een 5-inch HD-display, een quad-core core processor en een ingebouwde 1-watt speaker.

Dankzij de geintegreerde 1-watt speaker biedt de LG Band Play een heldere en rijke audiokwaliteit. Het toestel wordt geleverd met LG QuadBeat 3-oordopjes (die eerder in Korea zijn aangekondigd als officiele accessoires voor de LG G4). De Band Play heeft verder een display van 5-inch met een HD-schermresolutie (720 x 1.280) en een 64-bit quad-core Qualcomm Snapdragon 410-processor met 2GB RAM.

LG Band Play
LG Band Play

De LG Band Play draait op Android 5.1 Lollipop en is tot slot uitgerust met een 13-megapixel met Laser Auto Focus (voor een snelle autofocus) aan de achterzijde, een 5-megapixel groothoek selfie-camera aan de voorzijde, 16GB geheugen, een microSD-kaartslot en een 2.300 mAh batterij.

De LG Band Play verschijnt in Zuid-Korea in het zwart of wit voor een prijs van ongeveer 320 euro. LG heeft nog niet bekendgemaakt of het toestel ook buiten Korea op de markt komt.

PhoneArena


Gerelateerde producten