Interessant:

SimCity BuildIt krijgt Rampen-update

nieuws 28 mei 2015 om 08:49

Electronic Arts heeft een gratis Rampen-update voor SimCity BuildIt uitgebracht. De update biedt onder meer nieuwe rampen en de mogelijkheid om steden van andere burgemeesters te bezoeken.

In het populaireáSimCity BuildIt, dat beschikbaar is voor iOS en Android en al miljoenen keren is gedownload,ákun je je eigen dynamische metropolis in 3D bouwen en beheren. Uitgever EA heeft een gratis Rampen-update uitgebracht, waarin je nog meer lol kunt beleven met Dr. Vu en zijn toren, nieuwe rampen op de stad kunt loslaten, beloningen kunt krijgen voor het bezoeken van andere steden en nieuwe soorten wegen en gebedshuizen kunt gebruiken.á

SimCity BuildIt krijgt Rampen-update
SimCity BuildIt krijgt Rampen-update

De Rampen-update bevat onder meer drie grote nieuwe rampen (experimenteer met je stad, bouw je stad opnieuw op en verdien Vu-punten door een megarobot, tornado of onweersstorm te activeren. Met Vu-punten kun je de Vu-toren verbeteren en nieuwe rampen ontgrendelen voor nog meer verwoesting en beloningen) en de mogelijkheid omásteden van andere burgemeesters te bezoeken (ga naar de steden van vrienden en andere spelers en kijk wat de inwoners over hun burgemeester te zeggen hebben. Tik op de conversatiebellen in hun stad om beloningen te verzamelen zoals bouwmaterialen of Sim-dollars).

Daarnaast biedt de update nieuwe wegen (voeg brede avenues met palmbomen, elegante boulevards met stoepen en charmante trammetjes aan je stad toe om de snelheid van het verkeer te verhogen en opstoppingen te voorkomen en zo je inwoners tevreden te houden) en nieuwe gebedshuizen (vier verschillende gebedshuizen voor gevorderde burgemeesters).

portablegear.nl