Interessant:

LG presenteert G4 Stylus en G4c

nieuws 20 mei 2015 om 10:24

LG presenteert twee nieuwe familieleden van de onlangs aangekondigde G4, de G4 Stylus en G4c. Beide smartphones komen in de komende weken in Nederland beschikbaar.

"De G4 Stylus en G4c zijn perfecte voorbeelden van wat wij bedoelen met een premium smartphone zonder een premium prijs", aldus Juno Cho, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "In de snelgroeiende markt zijn wij toegewijd om consumenten LG producten te bieden die niet alleen prestaties leveren, maar er tegelijkertijd ook goed uitzien. Zowel de G4 Stylus en de G4c zullen de verwachtingen van consumenten overtreffen." 

De G4 Stylus is met zijn 5.7-inch scherm een fractie groter dan de originele LG G4, die een 5,5-inch scherm heeft. Zoals de naam aangeeft, beschikt de telefoon over LG's Rubberdium Stylus, dat het mogelijk maakt om gemakkelijk notities en tekeningen te maken op het royale scherm. Zijn kleinere broer, de 5-inch LG G4c, biedt veel van de premium features en styling van de G4, maar in een compactere vorm.

LG G4 Stylus
LG G4 Stylus

Net als de G4 beschikken beide smartphones over een hoogwaardige camera achter (13-megapixel of 8-megapixel) en een 5-megapixel camera voor op het toestel. Deze maken foto's, selfies en portretten van hoge kwaliteit mogelijk. Andere populaire exclusieve features van LG zoals Gesture Shot, Glance View en Knock Code maken beide toestellen gemakkelijk, veilig en leuk in gebruik. De telefoons maken daarnaast gebruik van Google's Android 5.0 Lollipop als besturingssysteem. De G4 Stylus heeft verder de supersnelle Laser Autofocus-functie overgenomen die ook in de voorgaande G-series smartphones te vinden waren, voor scherpe en goede focus-shots, ook bij ongunstige lichtomstandigheden. 

In Nederland komt de LG G4c begin juni beschikbaar in de kleuren grijs, goud en wit voor een adviesprijs van 249 euro. De LG G4 Stylus volgt een maand later, begin juli, in een zilveren uitvoering voor 349 euro.

LG G4c
LG G4c

LG Newsroom