Interessant:

Fruit Ninja Academy: Math Master verschijnt voor iOS en Android

nieuws 11 mei 2015 om 11:06

Spelontwikkelaar Halfbrick heeft 'Fruit Ninja Academy: Math Master' uitgebracht voor iOS en Android. Met het spelletje kunnen kinderen tussen 5 en 7 jaar oud leren rekenen.

Fruit Ninja Academy: Math Master kent dezelfde gameplay als het populaire originele Fruit Ninja-spel, maar nu gecombineerd met rekenkundige en wiskundige uitdagingen. Spelers krijgen allerlei soorten opgaven, inclusief optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, cijfers, series en vormen. Het doel van het spel is om de Verloren Tablets van Fruitasia te vinden, Truffels het Varken te redden en te bewijzen dat leren leuk is.

Alle opgaven krijgen een waardering en spelers worden aangemoedigd om hun vaardigheden verder te ontwikkelen middels unlockable extra content. Vooruitgang wordt ook in het spel vastgelegd, zodat ouders en kinderen de ontwikkeling van het kind kunnen zien.

Fruit Ninja Academy: Math Master
Fruit Ninja Academy: Math Master

Fruit Ninja Academy: Math Master biedt verder interactive mini-games, unlockable prijzen, en verzamelbare stickers. Het spel is een zogenaamde "Halfbrick Child-Safe app", wat betekent dat het geen analyse- of dataverzamelfunctie heeft, dat er geen online of sociale media-account nodig is om het spel te spelen en dat het spel geen advertenties bevat.

"De perfecte balans vinden tussen vermaak en educatie was extreem belangrijk", vertelt Halfbrick-CEO Shaniel Deo. "Wij denken dat met dit spel zelfs de meest onwillige studenten zich van begin tot eind betrokken zullen voelen".

Fruit Ninja Academy: Math Master is per direct verkrijgbaar voor iOS (vanaf 5.1.1) voor € 4,99 en voor Android (vanaf 4.0) voor € 5,52.

Halfbrick