Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Casio-horloges met Smartphone Link

nieuws 19 maart 2015 om 16:01

Casio presenteert de nieuwste modellen in de lijn van EDIFICE-analoge horloges. Deze horloges ondersteunen Smartphone Link, zodat ze eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan een smartphone.

De nieuwe Casop EDIFICE EQB-510- en ECB-500-horloges zijn de laatste modellen in de horlogelijn op basis van het 'Global Time Sync'-concept. Ze werken op basis van hetzelfde principe als de Smartphone Link van de EQB-500, zodat je op een inzetwijzerplaat vanaf een smartphone-app heel eenvoudig kunnen zien wat de tijd is in meer dan 300 steden wereldwijd. Dat betekent dat het eenvoudiger is om zowel de analoge EQB-510 als de digitale/analoge ECB-500 wereldwijd in te stellen.

De horloges met multidimensionale wijzerplaten en veel contrast zijn ontworpen voor zakelijke gebruikers. Dankzij de eenvoudige lay-out is zowel de plaatselijke tijd als de wereldwijd in één oogopslag zichtbaar. Je kan heel eenvoudig handmatig of met behulp van de app van de tijd op de wijzerplaat naar die op de inzetwijzerplaat switchen. Op die manier wordt tijdens het reizen de lokale tijd aangegeven met de hoofdwijzers en de thuistijd op de inzetwijzerplaat.

Casio EDIFICE EQB-510
Casio EDIFICE EQB-510

Net als de EQB-500 kunnen de nieuwe horloges met slechts één druk op de knop verbonden worden met een smartphone, zodat de tijd automatisch wordt aangepast aan de locatie waar men zich op dat moment bevindt. Daarnaast gebeurt de aanpassing naar zomer- en wintertijd ook automatisch. Een ander zeer bruikbare functie is dat de tijd ingesteld kan worden middels het selecteren van een locatie op een wereldkaart of een lijst met steden in de Casio smartphone-app.

portablegear.nl