Interessant:

IKEA lanceert EmotSPAicons-app

nieuws 12 februari 2015 om 09:38

IKEA lanceert de Emoticons-app, een toepassing die een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem moet bieden: ruzie over rommel in huis.

De set emoticons van IKEA producten bestaat uit alledaagse voorwerpen, aangevuld met emoticons van in en rond het huis. IKEA wil met de emoticons "rommel op een positieve manier bespreekbaar maken". De app is beschikbaar voor Android (vanaf versie 4.0) en iOS (vanaf iOS 8.0).

"We ergeren ons allemaal wel eens aan rommel van anderen. Een derde van de Nederlanders heeft zelfs het idee dat hun huisgenoten minder vaak opruimen en blind zijn voor hun eigen rommel. Soms kan het best lastig zijn om dit onderwerp aan te kaarten. Met de IKEA Emoticons app willen we rommel in huis op een leuke en luchtige manier bespreekbaar maken. Want met een emoticon voeg je eenvoudig een knipoog toe aan je bericht. Heeft je huisgenoot zijn rommel opgeruimd? We hebben zelfs een icoon om hem als bedankje te trakteren op Zweedse balletjes", aldus Jeroen Hubert, Country Marketing Manager IKEA Nederland.

De IKEA Emoticons app is gratis te downloaden in de Apple App Store en via de Google Play Store.

IKEA Emoticons-app
IKEA Emoticons-app

portablegear.nl