Interessant:

Samsung Gear VR eind januari 2015 in Nederland te koop

nieuws 20 december 2014 om 10:02

De Samsung Gear VR, Samsungs virtual reality-headset, die gebruik gemaakt van technologie van VR-bedrijf Oculus, is vanaf 30 januari 2015 in Nederland te koop voor 199 euro in de Samsung online webshop.

"Met de Gear VR is Samsung er in geslaagd om technologie te ontwikkelen waarmee iedereen zijn leven kan verrijken en vergemakkelijken", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "De Samsung Gear VR gaat zoveel verder dan de verwachtingen die er nu zijn over de manier waarop mobiele technologie kan worden ingezet om content te consumeren." De Gear VR werd afgelopen september reeds aangekondigd op de IFA 2014-beurs in Berlijn.

De Samsung Gear VR - voluit de "draadloze Samsung Gear VR Innovator's Edition" - ondersteunt 360 graden 3D-videotechnologie, zodat je virtueel een theater kan bezoeken of op bezoek bij vrienden kan gaan. Het apparaat moet gekoppeld worden aan de Samsung Galaxy Note 4: het grote en heldere 5,7-inch Quad HD SuperAMOLED-display van deze phablet functioneert vervolgens als scherm voor je ogen. De Gear VR levert een ongeëvenaarde kijkervaring dankzij het 5,7-inch Quad HD Super AMOLED-display van de Galaxy Note 4. Voor een optimale gamebeleving koppel je hem aan de Samsung Game Pad. De draadloze headset is comfortabel door het gebruik van zachte, flexibele en lichtgewicht materialen, en intuďtief te bedienen via het touchpad aan de zijkant.

 De Samsung Gear VR is vanaf 30 januari 2015 in Nederland beschikbaar in de kleur Frost White. De verkoopadviesprijs is € 199,-. In combinatie met de Samsung Game Pad bedraagt deze € 249,-.

Samung Gear VR
Samung Gear VR

portablegear.nl