Interessant:

Acer Liquid Z500: 5-inch smartphone met aantrekkelijke prijs

nieuws 19 december 2014 om 11:51

[advertorial] De Acer Liquid Z500 is een smartphone met een groot 5-inch HD-scherm en een dun ontwerp. Daarnaast beschikt dit aantrekkelijk geprijsde model over Android 4.4 KitKat, een 8-megapixel camera en een prima geluidssysteen.

Met een dikte van slechts 8,65 millimeter en gestroomlijnde rondingen ligt de Acer Liquid Z500 prettig in de hand en laat je hem zo in je zak glijden. Het grote 5-inch scherm heeft een HD-resolutie, hoog contrast en IPS-technologie, waardoor het goed zichtbaar is vanuit elke hoek. De Liquid Z500 is verder uitgerust met een 8-megapixel-autofocuscamera met een diafragma van f2.0, zodat je prachtige plaatjes snel vastlegt. Dankzij de Acer Bright Magic-technologie maak je altijd de perfecte foto, ook bij weinig omgevingslicht.

De muziekspeler van de Liquid Z500 stuurt puur geluid van cd-kwaliteit naar de krachtige luidspreker aan de voorkant, die luid en duidelijk geluid laat horen. Daarnaast beschikt deze telefoon over DTS Studio Sound en een verbeterd stereobereik, voor een indrukwekkende geluidsbeleving. Verder kan je rekenen op Android 4.4.2 KitKat, een 2-megapixel frontcamera, een 1,3GHz quad-core processor en een standbytijd van 500 uur. Via de Quick Modi wordt de bediening van de Liquid Z500 een stuk eenvoudiger en met  gratis AcerEXTEND-app bedien je de Liquid Z500 volledig vanaf je computer. Handig tot slot is de AcerRAPID-toets aan de achterzijde, waarmee je met één druk op de toets een applicatie kan starten of een telefoontje kan plegen.

De Acer Liquid Z500 is verkrijgbaar in Nederland voor een scherpe prijs van 149 euro.

Acer Liquid Z500
Acer Liquid Z500

portablegear.nl