Interessant:

Logitech introduceert Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

nieuws 3 september 2014 om 15:22

Logitech introduceert het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, het eerste toetsenbord dat is ontworpen voor het gelijktijdig gebruik van maximaal drie verschillende apparaten, ongeacht het gebruikte computer-platform.

Het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 is zowel geschikt voor computer, smartphone als tablet.áDankzij de Easy Switch-knop kan je gemakkelijk switchen van tekstverwerking op de computer, naar het reageren op een bericht op de smartphone en het typen van een tweet op de tablet. Het universele toetsenbord kan met drie verschillende draadloze Bluetooth-apparaten tegelijk worden gekoppeld, ongeacht of er gebruik gemaakt wordt van een Windows-, Mac- of Chrome-computer en Android- en/of iOS-tablet en -smartphone.

Het Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 heeft een comfortabel full-size toetsenbord met een vertrouwde lay-out en beschikt daarnaast over de meest gebruikte sneltoetsen. De duurzame, ge´ntegreerde standaard zorgt ervoor dat de telefoon en/of tablet in de juiste hoek worden geplaatst, zodat je kan lezen tijdens het typen. Het toetsenbord is beschikbaar in twee verschillende kleuren en kan daarmee worden afgestemd op het interieur en de persoonlijke stijl.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480

"De behoeften op het gebied van typen hebben zich de laatste tijd flink ontwikkeld. Consumenten gebruiken tegenwoordig meerdere devices op hetzelfde moment voor bijvoorbeeld tekstverwerking en het reageren op berichten", zegt Charlotte Johs, global vice president van de afdeling computer randapparatuur bij Logitech. "Dankzij het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 kunnen gebruikers nu gelijktijdig en comfortabel werken, creŰren en communiceren, ongeacht het device en platform."

Het Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 is naar verwachting beschikbaar vanaf begin september 2014 voor een adviesprijs van 49,99 euro.

portablegear.nl