Interessant:

Android 4.4.3-update voor HTC One M8

nieuws 22 augustus 2014 om 13:25

HTC is in de Benelux gestart met een systeemupdate voor de HTC One M8 met daarin de upgrade naar Android 4.4.3. Deze update optimaliseert de prestaties en de gebruikservaring.

De Android 4.4.3-update voor de HTC One M8 bevat onder meer optimalisatie van de prestaties van het mobiele netwerk, Bluetooth en WiFi en Verbeteringen voor de beveiliging (afkomstig uit Android 4.4.4).

Verder zorgt de update voor verbeterde prestaties van de applicaties voor Camera, Galerij, HTC Sync mananger en Instellingen energieconsumptie (nauwkeuriger weergave).

Ook heeft HTC elementen in de HTC Sense-ervaring verder geoptimaliseerd, te weten HTC BoomSound (biedt een nog intensere geluidservaring), Motion Launch (om sneller te kunnen bellen is het nu mogelijk het beveiligingsscherm te omzeilen door simpelweg omlaag te swipen) en Extreme Power Saving (zorgt voor maximale energiebesparing).

Bij de installatie van de Android 4.4.3-update op de HTC One M8ázijn de apps 'Power to Give' en 'Bestandsbeheer'áinbegrepen (deze apps zijn optioneel en door de gebruiker te verwijderen).

HTC One M8
HTC One M8

portablegear.nl